Friends of Balthazar er en gruppe som arbejder for at redde de bosniske gadehunde, som ikke kender til ret meget andet end hårde ord og ondskabsfulde gerninger, indtil de bliver taget ind af os. Vi bag Friends of Balthazar vil gøre en forskel for de hunde, og derfor arbejder vi alle frivilligt for netop at kunne gøre dette. Det betyder at måden det bliver finansieret på er via loppemarkeder, auktioner på nettet, adoptioner og donationer. Vi er derfor afhængige af andre menneskers velvilje og hjælp, om det så er i form af at donere ting til auktionerne, eller det er via kontante donationer.

De penge vi får ind via donationerne, uanset formen, går til foder, vaccinationer, chip, ormekure, dyrelægebesøg og i ny og næ lidt godbidder og et bidedyr. Intet beløb er for småt, alt kan sælges på nettet, det eneste vi har brug for, for at kunne hjælpe hundene, er jeres hjælp!

Doner gennem hundeloppen

Hundeloppen er en Facebookside, hvor du kan komme af med de ting som du ikke længere vil have, og andre kan gøre et godt køb. Man bestemmer selv hvor meget der skal gå til hundene, men noget skal gå til hundene. Meld dig ind her.

Sponsorer en hund

Du kan også sponsorere en af vores hunde, indtil den bliver adopteret. Et sponsorat handler om, at man udvælger sig en af hundene som stadig befinder sig i Bosnien. Denne hund støtter man så med minimum 100 kr/måned. For de 100 kr kan hunden brødfødes hver måned, dog er man ofte flere om at sponsorere samme hund, da bl.a. hundepension, vacciner, loppekure mv også skal betales.

Husk, hver en krone tæller! Vi kan ikke redde hele verden, men vi kan rede en hund af gangens verden!

Skriv til info@bosniskegadehunde.dk for mere information.

Bliv en del af foreningen

Du har også mulighed for at melde dig ind i Foreningen Friends og Balthazar – Bosniske gadehunde.

Det gør du ved at sende os en mail med navn, telefon, kontaktadresse/mailadresse og på overførslen skriver du “kontingent
Kontingentet er på kr. 50 pr. måned, og pengene går ubeskåret til hundene hos Bela og Stevan i Bosnien.

Skriv til info@bosniskegadehunde.dk for mere information.

OPLYSNINGER
Reg.nr: 8493 Kontonr.: 4930029985
MOBILEPAY: 91619

Se og besøg vores sponsorer her